Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Formaten logo.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Formaten logo. In de huisstijl van Den Haag zijn onder meer regels opgenomen voor formaten van het logo. Hierbij gaat het om de opbouw, de witruimte en de maatvoering. Het gemeentelijk logo is opgebouwd uit een beeldmerk en een woordmerk.
Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Downloads.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Downloads. U kunt een aantal basisbestanden dat nodig is voor het toepassen van de huisstijl van de gemeente Den Haag downloaden. De stijl van Den Haag brochure PDF, 16, MB. Het logo van Den Haag brochure PDF, 8127, kB.
Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Uitgangspunten logo.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Uitgangspunten logo. In de richtlijnen voor de huisstijl van de gemeente Den Haag staan onder meer uitgangspunten voor het logo. Lees meer over het logo, het stadswapen, het beeldmerk, het woordmerk en het kleurenpalet en bekijk de regels en tips.
Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Kleurvarianten van het logo.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Kleurvarianten van het logo. In de huisstijl van de gemeente Den Haag staan onder meer kleurvarianten van het logo beschreven. Het fullcolourlogo is het standaard logo. Wanneer het gebruik van het fullcolourlogo technisch niet mogelijk is, bieden 2 speciale logos een alternatief: het grijswaardenlogo en het monologo.
Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Snel naar het logo.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Snel naar het logo. Op deze pagina biedt de gemeente het logo aan, bedoeld voor subsidies, sponsoractiviteiten of samenwerkingsverbanden. Heeft u het logo nodig voor een uiting in de gemeentelijke huisstijl, kunt u het beste terecht bij het huisstijlteam van de gemeente Den Haag via huisstijl@denhaag.nl.
Den Haag De huisstijl van gemeente Den Haag.
Het college van burgemeester en wethouders b en w heeft op 1 oktober 2013 besloten om het stadswapen in te voeren als belangrijkste symbool in de nieuwe identiteit van de gemeente. Door het gestileerde wapen als logo van de organisatie in te zetten, werkt de gemeente Den Haag actief aan het bevorderen van haar positie als stad van Vrede en Recht.
Den Haag De huisstijl van de gemeente Den Haag: Wapen, logo, of merk.
De huisstijl van de gemeente Den Haag: Wapen, logo, of merk. Veel mensen zijn trots op Den Haag en willen hun bijzondere binding met de stad laten zien door het afbeelden van het stadswapen of het gemeentelijk logo. De gemeente krijgt vaak de vraag gesteld of derden ook gebruik mogen maken van: het officiƫle stadswapen, het logo van de gemeente of het merk van de stad Den Haag.

Contacteer ons