Meer resultaten voor gemeente den haag zorgverzekering

gemeente den haag zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering via Gemeente Den Haag Zilveren Kruis.
Speciaal voor medewerkers van Gemeente Den Haag. Sport met korting. Iedere verzekerde van 18 jaar en ouder krijgt bovendien 75, tegemoetkoming per kalenderjaar voor een jaarabonnement van sportschool stadhuis Den Haag. Klik hier voor het aanvraagformulier. Ook daarom Zilveren Kruis. Onze Keuzehulp helpt u bij het kiezen van een passende zorgverzekering.
De Haagse zorgverzekering 2018 Ooievaarspas.
Met het Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 biedt de gemeente Den Haag in samenwerking met Menzis en VGZ het Den Haag Pakket aan. Een collectieve Haagse zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.
Den Haag Haagse zorgverzekering.
Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Met dit Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In Nederland is een zorgverzekering wettelijk verplicht. U kunt tot en met 31 december 2017 uw huidige verzekering opzeggen.
s-Gravenhage Gezondverzekerd.nl.
Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente Den Haag afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Het Den Haag Pakket: uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 bieden VGZ en Menzis voorheen Azivo in samenwerking met de gemeente Den Haag het Den Haag Pakket aan.
Collectief gemeente Den Haag.
Tot dit jaar boden Azivo en de gemeente Den Haag een collectieve verzekering aan. Per 1 januari 2017 zijn de verzekeringen van Azivo ondergebracht bij Menzis. Dit betekent dat u bij Menzis terecht kunt voor een collectieve verzekering via gemeente Den Haag.
Rotterdam wacht niet op Den Haag, komt met collectieve zorgpolis voor alle inwoners.
Nieuws 10 maart 2017 Laatste update 0820.: Rotterdam wacht niet op Den Haag, breidt collectieve zorgpolis uit. Alle inwoners van Rotterdam met een inkomen tot maximaal 130 procent van het minimumloon, zouden vanaf 2019 aanspraak kunnen maken op een collectieve zorgverzekering voor Rotterdammers. Het college van BW stelt dat voor in de uitbreiding van een reeds bestaand plan. Rotterdam biedt sinds 2013 al een zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen. Met de uitbreiding komen ook middeninkomens straks in aanmerking voor de collectieve verzekering. Het contract met VGZ loopt volgend jaar af, het Rotterdamse college hoopt de uitbreiding in een nieuw contract te onderhandelen. In dit VGZ-pakket is het eigen risico niet 385 euro zoals het wettelijk eigen risico, maar 50 euro. Ook is fysiotherapie meeverzekerd en de eigen bijdrage in de thuiszorg en Wmo wet maatschappelijke ondersteuning. De maandpremie is 160 euro, de gemeente Rotterdam betaalt 10 euro mee aan de zorgverzekering voor inwoners met een inkomen tot 110 procent van het bijstandsniveau.
Verzekerd via uw gemeente.
Antwoorden vindt u in de veelgestelde vragen. Praat mee over uw zorgverzekering of uw ervaringen in de zorg. Ga naar MedeMenz. Werken bij Menzis. gemeenten den haag. Verzekerd via gemeente Den Haag. Minder premie, meer vergoedingen. Kent u SamenGezond? Heeft u een laag inkomen en woont u in de gemeente Den Haag?

Contacteer ons