Resultaten voor gemeente archief den haag

gemeente archief den haag
Haags Gemeentearchief Wikipedia.
De bijna 600 delen waren na zijn dood nagelaten aan het Theatrum Anatomicum, waar les werd gegeven in de ontleed, heel en vroedkunde. Na opheffing van de gilden in de Franse tijd was de bibliotheek bij de gemeente Den Haag beland.
Gemeentearchief Den Haag, Den Haag DagjeWeg.NL.
Het archief doet vooral dienst als onderzoekscentrum. Liefhebbers en studenten kunnen de archieven induiken en interessant onderzoeksmateriaal verzamelen. Scholen en particulieren kunnen een rondleiding, les of een cursus boeken in het Gemeentearchief. Een gebrek aan informatie zal zich niet voordoen. Het Haags Gemeentearchief in Den Haag leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. Bekijk uitstapjes in de omgeving of schrijf een review over Het Haags Gemeentearchief. reviews van bezoekers. schrijf een review. Spui 70 2511 BT Den Haag. Gemeente Den Haag, Zuid-Holland.
Over de plaats Den Haag Genealogie Online.
Gemeente Den Haag. Deze plaats valt in het werkgebied van Haags Gemeentearchief. Meer informatie over deze plaats vindt u in Wikipedia. Let op, er zijn meerdere plaatsnamen met deze naam.: Den Haag, Eastern Cape, Zuid Afrika. Populaire familienamen in Den Haag.
Gemeente Archief Vacatures Vacatures.nl.
Denk aan het plannen van contractbesprekingen, informeren van de organisatie of contractopzeggingen het archief waaronder met name de mailboxen gestructureerd en up to. Maandag Den Haag. Deze middelgrote gemeente behoort tot één van de beste Gemeentelijke Dienstverleners van Nederland, opereert op maatschappelijk verantwoorde manier en volgens het Nieuwe.
Archief Medewerker-vacatures in Den Haag oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Gemeente Den Haag Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij Gemeente Den Haag. DIV, informatievoorziening, digitaal, informatie, archief, Facility Management, DMS. Je verricht zaakcoördinatie, bijvoorbeeld met betrekking tot het proces van. 17 uur geleden vacature opslaan meer.
Dag van de Haagse Geschiedenis.
Gemeente Den Haag afdeling Archeologie. City of The Hague, Archeology department. Plein onder het standbeeld van Willem van Oranje doorlopend vanaf 11.00 uur gratis. Onder het beeld van Willem van Oranje krijgt u de gelegenheid om 17de eeuwse hapjes te zien, te maken en te proeven.
Ons nationaal geheugen Nationaal Archief.
Producten en diensten. 200 jaar eerder dan Amerika: het Plakkaat van Verlatinge. Vind het nu in het Nationaal Archief. Hulp bij archiveren. Wat is archiveren. Producten en diensten. Over het Nationaal Archief. Neem contact op. Nationaal Archief op sociale media.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Gemeentearchief Inwoners Wassenaar Gemeente Wassenaar.
Wonen en bouwen. Over de gemeente. Afval en milieu. Financiën en belastingen. Paspoort, rijbewijs, uittreksels. Geboorte, huwelijk, overlijden. Afval en milieu. Financiën en belastingen. Paspoort, rijbewijs, uittreksels. Geboorte, huwelijk, overlijden. College van burgemeester en wethouders. Evenementen en activiteiten. Kunst en Cultuur. Winkelen in Wassenaar. In het gemeentearchief wordt zo'n' 900 strekkende meter archief van de gemeenten Wassenaar en Voorschoten bewaard.

Contacteer ons