Op zoek naar collectieve zorgverzekering gemeente den haag?

collectieve zorgverzekering gemeente den haag
Verzekerd via uw gemeente.
Praat mee over uw zorgverzekering of uw ervaringen in de zorg. Ga naar MedeMenz. Werken bij Menzis. gemeenten den haag. Verzekerd via gemeente Den Haag. Minder premie, meer vergoedingen. Kent u SamenGezond? Heeft u een laag inkomen en woont u in de gemeente Den Haag? Dan biedt Menzis een collectieve verzekering: Menzis AV Den Haag.
Den Haag Haagse zorgverzekering.
Om in aanmerking te komen voor het Den Haag Pakket.: moet u in Den Haag wonen. mag uw inkomen en vermogen niet hoger zijn dan 130% van de bijstandsnorm, zie normbedragen van de participatiewet. mag u geen hbo/wo student zijn. mag u geen schuld hebben bij uw huidige zorgverzekering. Chronisch zieken en gehandicapten met een CIZ-indicatie of Wmo beschikking en een inkomen tussen de 130% en 150% van de bijstandsnorm kunnen wel meedoen aan de collectieve zorgverzekering. U krijgt dan geen bijdrage in de premie van de gemeente.
s-Gravenhage Gezondverzekerd.nl.
Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente Den Haag afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Het Den Haag Pakket: uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 bieden VGZ en Menzis voorheen Azivo in samenwerking met de gemeente Den Haag het Den Haag Pakket aan. Een collectieve Haagse zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.
Gezondverzekerd.nl Een collectieve zorgverzekering via uw gemeente!
Kies gemeente Bekijk alle gemeenten. Minder betalen voor méér zorgverzekering. De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte of beperking. Meedoen betekent minder betalen voor méér zorgverzekering. Gezondverzekerd.nl zet voor u de voordelen op een rij.:
Collectief gemeente Den Haag.
Tot dit jaar boden Azivo en de gemeente Den Haag een collectieve verzekering aan. Per 1 januari 2017 zijn de verzekeringen van Azivo ondergebracht bij Menzis. Dit betekent dat u bij Menzis terecht kunt voor een collectieve verzekering via gemeente Den Haag.
De Haagse zorgverzekering 2018 Ooievaarspas.
Met het Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 biedt de gemeente Den Haag in samenwerking met Menzis en VGZ het Den Haag Pakket aan. Een collectieve Haagse zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.

Contacteer ons