Resultaten voor collectieve zorgverzekering gemeente den haag

collectieve zorgverzekering gemeente den haag
Ambtenaren keuze uit drie zorgverzekeringen Gemeente.nu.
Senior HR Adviseur Gemeente Tilburg. Ambtenaren keuze uit drie zorgverzekeringen. Door Redactie Gemeente.nu op 17 augustus 2016 Bestuur, Sociaal. Om de concurrentie te vergroten heeft VNG per 2017 een nieuwe collectieve zorgverzekering afgesloten met drie zorgverzekeraars in plaats van twee.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Rotterdam komt met zorgverzekering voor alle inwoners RTV Rijnmond.
De gemeente Rotterdam biedt vanaf 1 januari aan alle inwoners een collectieve zorgverzekering aan met een laag eigen risico van 50 euro. Rotterdam is de eerste stad die dit doet. Het al bestaande VGZ Rotterdampakket krijgt een uitgebreidere dekking en is ook beschikbaar voor Rotterdammers met een inkomen boven 130 procent van het minimumloon.
Den Haag Haagse zorgverzekering.
mag u geen schuld hebben bij uw huidige zorgverzekering. Mensen met een inkomen tussen de 130% en 150% van de bijstandsnorm kunnen wel meedoen aan het Den Haag Pakket, maar krijgen geen bijdrage in de premie. De gemeente Den Haag betaalt mee aan uw premie en controleert of u recht heeft op deze bijdrage en deelname aan de verzekering.
Recordaantal overstappers in 2019.
Verder bleek dat Zilveren Kruis en Menzis in meerdere gemeenten stoppen met het aanbieden van de minimapolis voor mensen met een smalle beurs. Deze collectieve zorgverzekering biedt een aantal extras, zoals uitgebreide dekkingen en/of een compensatie voor het verplicht eigen risico. In Rotterdam wordt de collectieve zorgverzekering juist uitgebreid. De gemeente is met verzekeraar VGZ een overeenkomst aangegaan.
Collectieve zorgverzekering Gemeente s-Hertogenbosch.
En wilt u voor minder geld uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering die de gemeente samen met zorgverzekeraar CZ en VGZ aanbiedt. De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Deze verzekering is vooral interessant voor mensen met hoge medische kosten, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of handicap.
Bespaartips Helpdesk Geldzaken Gemeente Den Haag.
Zorg dat je niet bent oververzekerd: verzekerd voor zorg waar je voorlopig geen gebruik van zult maken. Collectieve verzekeringen geven vaak korting op de premie. Het Den Haag Pakket is een zorgverzekering speciaal voor Hagenaars met een laag inkomen. De gemeente betaalt, afhankelijk van uw financiƫle situatie, mee aan je premie en het volledige eigen risico van 385, is meeverzekerd.
Collectieve zorgverzekering via Gemeente Den Haag Zilveren Kruis.
Eerst meer weten? Uw collectieve kortingen. Speciaal voor Gemeente Den Haag. Meer voordeel: onze Keuzehulp helpt u bij het kiezen van een zorgverzekering die bij u past. Meer voordeel: wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zorgzaken online.
Gemeente.
Altijd de beste deal: de best mogelijke zorg voor scherpe collectieve premies. Iedereen wordt geaccepteerd: er zijn geen acceptatiecriteria. Makkelijk afsluiten en overstappen: Zorg en Zekerheid regelt alles. Zorg dichtbij: in de eigen gemeente, snel en persoonlijk; vaak krijgen verzekerden dezelfde mensen aan de lijn.

Contacteer ons