Meer resultaten voor werken gemeente den haag

werken gemeente den haag
Praktijkverhaal Gemeente Den Haag Loketgezondleven.nl.
Op deze pagina vertelt Henriët van Rossum, senior beleidsmedewerker sportbeleid bij Gemeente Den Haag over Haagse inspanningen om te werken aan de gezondheid van werknemers. Ook een verhaal of ervaring delen? Mail naar centrumgezondleven@rivm.nl. Fotografie: foto bovenaan Vredesloop Jong Den Haag.
Vacatures bij Gemeente Den Haag Intermediair.nl.
Lees dan verder! Over het werken bij Veilig Thuis Haaglanden Ieder mens, jong en. 18 dagen geleden geplaatst 24 36 uur HBO Ambulance verpleegkundige. Gemeente Den Haag. Ambulanceverpleegkundige De Ambulancezorg van GGD Haaglanden biedt high care ambulancezorg aan acuut zieken, slachtoffers van o Den Haag.
Werken bij Gemeente Den Haag Traineeships, stages en starters vacatures!
Werken bij de gemeente Den Haag. De gemeente Den Haag zoekt maatschappelijk betrokken afgestudeerden die de verbinding leggen tussen ideeën en praktijk. Door twee keer een functie te vervullen van een jaar op verschillende plekken in de organisatie, leer je hoe belangrijk en complex het werk van de gemeente is.
AO fonds subsidieert begeleiding beschut werk Binnenlands Bestuur.
De gemeente Den Haag voldoet met haar ambitie ruimschoots aan de verplichting voor gemeenten om beschut werk te creëren die per 1 januari als onderdeel van de Participatiewet is ingegaan. Voor Den Haag is de opgave 84 werkplekken in 2017 en 148 in 2018. Staatssecretaris Jetta Klijnsma bracht maandag met voorzitter Marcel Fluitman van AO fonds Gemeenten een werkbezoek aan de Haeghe Groep, het sw-bedrijf dat de 200 medewerkers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt opleidt en in dienst neemt. Klijnsma wijst erop dat Baldewsingh zijn nek heeft uitgestoken en Den Haag koploper is in het aanbieden in beschut werk. Er zijn nog maar weinig gemeenten die dat doen. De bedoeling is dat de eerste 100 arbeidsbeperkten tussen begin maart en eind augustus van dit jaar in dienst treden. Het AO fonds Gemeenten stelt 50 duizend euro subsidie beschikbaar voor de arbeidsontwikkeling van deze doelgroep en de begeleiding naar nieuw, beschut werk. Volgens Fluitman is de nieuwe methodiek die de Haeghe Groep hanteert van betekenis voor de hele sector. Daarom is het belangrijk hen te ondersteunen en ervan te leren. Deze methodiek houdt in dat mensen via een gestructureerde lijn al coachend worden begeleid naar zelfstandig werken.
Beschut werk: gemeente heeft als werkgever een voorbeeldfunctie Samen voor de klant.
Er zijn specifieke afspraken over arbeidsvoorwaarden gemaakt die passend zijn voor de doelgroep en de aard van de voorziening. Hiermee is gezorgd voor een goed en voor de gemeente betaalbaar arbeidsvoorwaardenpakket. Belangrijk is dat iemand erop vooruitgaat vergeleken met een uitkering, stelt Bakker. De mensen zijn ingeschaald in de laagste trede van salarisschaal A en werken op basis van een aanstelling van 80 procent, dus vier dagen per week. Zij krijgen hierdoor netto ongeveer 200 euro meer dan bij een bijstandsuitkering. Soms is er een medische urenbeperking of zijn meer uren nodig om uit de uitkering te komen. Dan wordt afgeweken van de aanstelling van 80 procent. Wij hebben ook met de vakbonden afgesproken dat mensen eerst een aanstelling van een jaar en daarna direct een vaste aanstelling krijgen. Het financiële plaatje per persoon bestaat uit drie elementen: de loonkostensubsidie op basis van de loonwaarde voor arbeidsbeperkten, een subsidie voor begeleiding en werkplekaanpassing van 8.500 euro de rijksbijdrage uit het Participatiebudget en een bedrag van ongeveer 5.000 euro dat Den Haag zelf bijdraagt uit de algemene middelen.
Gemeente Den Haag YouTube.
Werken voor Den Haag Alles afspelen. Den Haag is een unieke stad: divers, internationaal en als enige grote stad in Nederland gelegen aan zee. Daar is Den Haag trots op. Tegelijk heeft de gemeente de verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van 500.000 inwoners.
Werken bij P1, bekijk hier de vacatures.
Kies uw gemeente. Zaken doen met P1 Zaken doen met P1. Over P1 Over P1. Werken bij P1. Werken bij P1 Werken bij P1. Werken bij P1. Wij zijn een dynamisch bedrijf met honderden werknemers in heel Nederland. Wij verlenen uiteenlopende diensten op het gebied van on en off street parkeren aan gemeenten en bedrijven. Door de diversiteit van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! On Street functies. On Street functies zoals: Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA, Teamleider en Medewerker Parkeerservice. Locatie: Noordwijk, Diverse steden, Arnhem/Veenendaal, Loon op Zand, Vlaardingen, Loon op Zand/Waalwijk, Den Bosch, Arnhem, Bergen. Off Street functies. Off Street functies zoals: Parkeerbeheerder, Servicemedewerker en Meldkamer medewerker. Locatie: Utrecht, Arnhem, Almere, Amsterdam, Diverse locaties, Eindhoven, Waalwijk. Management functies zoals: Locatiemanager of Coördinator On Street Parkeren. Locatie: Regio: Utrecht. Functies op het P1 hoofdkantoor aan de Benoordenhoutseweg te Den Haag.
Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag Hospitality Group.
Quick scans benchmarks. Training Eigentijds werken. Talent en teamontwikkeling. Werving en selectie. Ga naar Expertises. Home Projecten Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag. Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag. Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag. Het stadhuis van gemeente Den Haag aan het Spui kreeg meer gebruikers dan voorheen.
Vacatures bij Gemeente Den Haag NationaleVacaturebank.nl.
9 dagen geleden geplaatst 40 uur Lagere school Manager schoon sociaal werkbedrijf, Gemeente Den Haag Haeghe groep. Voor de gemeente Den Haag zijn wij op zoek naar een Teammanager Schoon met affiniteit en of ervaring met werken met medewerker met een afstand tot de ar Voor de gemeente Den Haag zijn wij op zoek naar een Teammanager Schoon.

Contacteer ons