Meer resultaten voor werken bij de gemeente den haag

werken bij de gemeente den haag
Bijbaan Den Haag StudentJob.
Schoonmaakmedewerker in Den Haag. Den Haag, Parttime overdag. CSU is scherp op schoon, elke dag leveren wij de beste kwaliteit in onze dienstverlening. Wil jij werken bij één van de beste werkgevers van Nederland? Wil je bijverdienen naast je studie of een Part time baan in schoonmaak of facilitaire dienstverlening?
Vacatures in Den Haag Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
In Den Haag kun jij bijvoorbeeld werken bij een callcenter. Ook hebben we leuke vacatures in de horeca catering. Bekijk alle vacatures in Den Haag en vind de baan die bij jou past! Als eerste de nieuwste vacatures in Den Haag in je mailbox ontvangen?
Gemeente werken Den Haag Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Den Haag heeft een rijke geschiedenis in de internationale politiek. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Den Haag, die ook te vinden zijn in de rubriek gemeente werken! Gerelateerde berichten aan Gemeente werken in Den Haag.
Werken bij Gemeente Den Haag Traineeships, stages en starters vacatures!
Werken bij de gemeente Den Haag. De gemeente Den Haag zoekt maatschappelijk betrokken afgestudeerden die de verbinding leggen tussen ideeën en praktijk. Door twee keer een functie te vervullen van een jaar op verschillende plekken in de organisatie, leer je hoe belangrijk en complex het werk van de gemeente is.
Vacatures Den Haag Werken in Den Haag YoungCapital.
Op zoek naar leuke callcenter vacatures in Den Haag? Wij hebben ze voor je! Callcenter vacatures in Den Haag. In de finance werken in Den Haag. Bij ons vind je de leukste financiële vacatures in Den Haag. Ben jij een held met getallen?
PowNed Den Haag haat luie bijstanders: werken of uitkering kwijt.
Buiten de vierduizend mensen die nu op jaarbasis aan een baan worden geholpen, is het de bedoeling dat daar vijfhonderd mensen bijkomen. Dat geintje gaat Den Haag een slordige achttien miljoen euro kosten. Werkweigeraars beuren minder outkierieng. Het is daarom niet vreemd dat men daar iets voor terug wil. Komt neer op: mensen die weigeren een door de gemeente aangeboden baan te accepteren, gaat gekort worden op hun uitkering. Net" zolang tot ze uitkering meer overhebben, aldus Guernaoui. Of dat niet een beetje streng is? Ja, maar een uitkering is een vangnet. En als je ondanks al onze inspanningen, ondanks al onze trajecten gewoon moedwillig niet wilt werken, dan wordt je gekort." Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Hallo Werk! Werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact.
Ook vind je alle vacatures van het Werkgeversservicepunt. De gemeente houdt contact met je, helpt om je profiel te verbeteren en begeleidt je bij het zoeken van een baan. De gemeenten Rotterdam en Den Haag willen bijdragen aan een transparante arbeidsmarkt voor werkzoekenden en werkgevers.
GGD Haaglanden Wij zoeken collega's.'
patiënten gereed te maken voor vervoer naar ziekenhuis. snel, veilig en adequaat te werken. uzelf te blijven ontwikkelen door scholing en training. U bent in het bezit van.: een diploma verpleegkundige niveau 4/5, aangevuld met een CZO geaccrediteerde specialisatie SEH, IC, CCU of Anesthesie. een afgeronde BMH studie. klinische ervaring op genoemde gespecialiseerde terreinen. een afgeronde opleiding ambulanceverpleegkundige aan de Academie voor Ambulancezorg AMBAC of de bereidheid die te halen. Een medische keuring en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure. Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. CAO en salaris. Op de functie is de Sector CAO Ambulancezorg van toepassing. Het salaris is conform schaal 9 maximaal 3.69100, bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast geldt een onregelmatigheidstoeslag. Mail uw motivatie met curriculum vitae naar ivette.koeiman@ggdhaaglanden.nl, personeelsadviseur Ambulancezorg GGD Haaglanden. Wilt u meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Rob van de Wal, teamleider Ambulancezorg, telefoon 06 52 48 50 10 of mail naar rob.vandewal@ggdhaaglanden.nl. De Ambulancezorg van GGD Haaglanden maakt deel uit van de Regionale Ambulance Voorziening Haaglanden RAVH en is onderdeel van de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn van gemeente Den Haag.
CJG Den Haag vaste-pagina.
gratis, ma-vr: 8.30-17.00u. CJG Den Haag. Voor elk kind. Screeningen na de geboorte. Raad voor de Kinderbescherming. Veilig Thuis Haaglanden. Moeders informeren Moeders MIM. Over het CJG. Wat doen wij. Werken bij Momenteel geselecteerd. Jouw vraag aan het CJG. CJG in mijn buurt.

Contacteer ons