Resultaten voor telefoonnummer gemeente den haag

telefoonnummer gemeente den haag
Gemeente Den Haag Den Haag Studentenstad.
Contactgegevens gemeente Den Haag. Het telefoonnummer van de gemeente Den Haag is: 14 030. Bel je uit het buitenland? Dan kun je bellen op: 31 70 353 30 00. De gemeente is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 17.00 uur.
Ik bouw in Den Haag Bezoek de Kavelwinkel.
De Kavelwinkel in het stadhuis is het centrale adres van de gemeente voor al uw vragen over particuliere bouwkavels en klushuizen in Den Haag. U kunt spontaan of op afspraak langskomen. De Kavelwinkel is gevestigd in het atrium van het stadhuis, Spui 70 Den Haag.
Afvalkalender gemeente Den Haag Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Den Haag. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Voorbeeldadres 2545GG 533 gebruiken. Direct naar de afvalkalender van gemeente Den Haag.
Den Haag Contact met de gemeente.
2500 DJ Den Haag. Openingstijden en adressen stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u terecht voor het aanvragen van producten en diensten van de gemeente. Klacht, melding, bezwaar of compliment? Wilt u een klacht indienen, iets melden, bezwaar maken of de gemeente een compliment geven?
Huishoudelijke hulp in Den Haag Axxicom.
Huishoudelijke hulp in Den Haag regelt u via Axxicom. Omdat wij geen wachtlijsten hanteren kunnen wij u in Den Haag in veel geval direct van passende hulp voorzien. U kunt een indicatie aanvragen via de website van de gemeente Den Haag.
Gemeente Den Haag, afdeling Landelijke Taken Website gemeente Sluis.
Gemeente Den Haag, afdeling Landelijke Taken. Voor sommige zaken, zoals inschrijven van buitenlandse geboorteakten, huwelijksakten en overlijdensakten, moet u contact opnemen met de gemeente Den Haag. Voor meer informatie kijkt u op Rijksoverheid.nl. Gemeente Den Haag, afdeling Landelijke Taken. Vanuit het buitenland belt u naar 31 70 353 30 00.
Energiebox bij Schroeder van der Kolk.
De gratis energiebox en het advies worden mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag. Belt u het E-team via telefoonnummer 070-3895724 voor een af-spraak. Hoofdkantoor: Zilverstraat 40, Den Haag. Tevens ontvangt u met uw Ooievaarspas 10% korting op aankopen in onze kringloop winkels.:
Mantelzorgwaardering Gemeente Den Haag Florence.
Hulp nodig bij registratie? Als u hulp nodig heeft bij de registratie, kunt u contact opnemen met de servicetelefoon van de Gemeente Den Haag via 070 302 44 19 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
impegno Den Haag.
De gemeente Den Haag heeft op haar website informatie gezet over de veranderingen in de AWBZ en WMO. Klik hier om naar de website van de gemeente Den Haag te gaan. Wilt u meer weten over welke hulp voor uw mogelijk is, hoe en waar u zich kunt aanmelden?

Contacteer ons