Resultaten voor subsidie aanvragen gemeente den haag

subsidie aanvragen gemeente den haag
Den Haag subsidie groene daken Subsidie groene daken Den Haag Den Haag subsidie groene daken.
Subsidie voor de aanleg van een groendak in 2018. De gemeente Den Haag geeft ook in 2018 subsidie op groene daken en groene gevels. Begin 2018 komt de gemeente met een nieuwe subsidieregeling. Wil je weten wat een groendak kost en hoeveel subsidie je kunt krijgen?
Subsidie e-laadpaal in Den Haag Bereikbaar haaglanden.
Bedrijven en instellingen in Den Haag die op hun eigen terrein of parkeergarage oplaadpunten voor elektrische auto's' willen aanleggen voor publiek gebruik, kunnen hier nu subsidie voor aanvragen bij de gemeente Den Haag. Er kan voor meerdere locaties subsidie worden aangevraagd.
Ontvang subsidie voor woningisolatie in Den Haag!
Woont u in Den Haag en bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? U kunt nog maar even subsidie aanvragen voor het isoleren van uw dak en/of vloer. U kunt 1250, subsidie per geïsoleerde m 2 ontvangen. Subsidie isoleren dak en vloer. De subsidie dak en vloerisolatie in Den Haag geldt voor woningen die gebouwd zijn voor 1985. De regeling eindigt op 15 november dit jaar of stopt eerder indien het subsidieplafond bereikt is. Dit laatste is zeer goed mogelijk, want subsidiepotten gaan vaak snel leeg. De gemeente Den Haag informeert tijdig wanneer de pot leeg dreigt te raken.
Den Haag Subsidies onderwijsbeleid.
Aanvragen subsidies onderwijsbeleid. Subsidies worden aangevraagd bij de gemeente. Subsidies onderwijsbeleid worden alleen verleend voor themas en activiteiten uit de Haagse Educatieve Agenda 2014-2018 Kwaliteit als Kompas HEA. In het budgetoverzicht kunt u zien voor welke thema's' en activiteiten een subsidieaanvraag gedaan kan worden en welke kaders daarvoor gelden. Wie kan er in aanmerking komen voor subsidie uit het Budgetoverzicht Onderwijsbeleid? Dat zijn Haagse schoolbesturen en andere organisaties die activiteiten voor onderwijs verrichten. Daarbij kunt u denken aan welzijnsinstellingen en onderwijsondersteunende instellingen. Het moet gaan om activiteiten die gericht zijn op Den Haag en haar inwoners.
Den Haag Subsidieregister.
U ziet in dit register welke organisaties voor welk doel subsidie hebben ontvangen, en wat er met hen is afgesproken. Ook ziet u of de gehele subsidie is besteed of dat de subsidie na afloop van de werkzaamheden lager is uitgevallen. Bekijk het subsidieregister. Bekijk de video Digitaal subsidieregister YouTube-kanaal van de gemeente.
Subsidies Buurtstalling Den Haag.
Vanaf 1 april tot en met 31 december 2018 kunnen inwoners of bedrijven in Den Haag weer subsidie aanvragen om een buurtstalling te beginnen of een bestaande stalling uit te breiden. Na het succes van de vorige regelingen, is door de gemeente een nieuwe regeling vastgesteld.
Subsidie elektrische personenauto's' voor particulieren woonachtig in Den Haag Autohaagzeeuw.nl.
U kunt daarvoor tot 1 oktober 2017 subsidie aanvragen bij de gemeente. Via de regeling kunt u 100% elektrische personenautos met subsidie aanschaffen. De subsidie kan alleen worden aangevraagd door particulieren die op 1 januari 2017 al ingeschreven stonden in de gemeente Den Haag.
Presentatiesubsidie CultuurSchakel. Asset 1.
Je moet een in Den Haag gevestigd rechtspersoon zijn. De voorstelling moet openbaar toegankelijk zijn en in Den Haag spelen. Je kunt maximaal 2x per kalenderjaar een presentatiesubsidie aanvragen. Je kunt geen subsidie ontvangen voor presentaties en projecten die al structureel gesubsidieerd worden door de gemeente Den Haag.
PowNed Den Haag strooit ongecontroleerd subsidies.
De gemeente Den Haag geeft dus grif subsidie maar checkt niet of er iets geleverd wordt voor dat geld, stelt de Rekenkamer Den Haag. Dat is een luilekkerland voor allerlei schimmige adviesbureautjes en coaches en sociaalmaatschappelijke kwakzalvers, maar ook politiek is het een probleem: de Haagse gemeenteraad kan de boel niet overzien of controleren.

Contacteer ons