Resultaten voor den haag gemeente museum

den haag gemeente museum
Het Gemeentemuseum in Den Haag, Den Haag DagjeWeg.NL 5 reviews.
Gemeente Den Haag, Zuid-Holland. Let op: prijzen zijn altijd vanaf-prijzen, vrijblijvend en onder voorbehoud. Volwassenen: 1450, p.p. Studenten: 1100, p.p. Jeugd tot en met achttien jaar gratis toegang. Studententarief geldt ook voor CJP'ers. Bekijk alle tarieven en combitickets op de website. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Lift Rolstoeltoegankelijk Er zijn leenrolstoelen aanwezig: deze dienen wel vooraf gereserveerd te worden. Rolstoelbegeleiders krijgen gratis entree. wat is er te doen? stedengids Den Haag. tips voor vandaag en morgen. Museum Den Haag 34.
Musea in Den Haag DenHaag.com.
Fotomuseum Den Haag. Stadhouderslaan 43, Den Haag. GEM Museum voor actuele kunst. Stadhouderslaan 43, Den Haag. Molenstraat 44, Den Haag. Anna Paulownastraat 91, Den Haag. Vondelstraat 20, Den Haag. Galerie De Twee Pauwen. Oranjestraat 1, Den Haag. Prinsestraat 39, Den Haag.
Museumkaart schatkamerdetail.
van het museum dat u bezoekt. aanbevolen door kinderen. Mijn Museumkaart Inloggen Naar uw winkelmandje. Gemeentemuseum Den Haag DEN HAAG. Het grootste object uit de collectie van het Gemeentemuseum is het museumgebouw. Dit karakteristieke monument van Berlage geldt als een hoogtepunt uit de moderne architectuur.
Gemeentemuseum Den Haag.
Gemeentemuseum Den Haag. U bevindt zich hier.: Over het RKD. Gemeentemuseum Den Haag. Gemeentemuseum Den Haag. Telefoon 31070 3381111. Het Gemeentemuseum Den Haag is een museum voor moderne kunst, toegepaste kunst en mode. Het museum bezit de grootste collectie van werken van Piet Mondriaan.
Home Gemeentemuseum The Hague.
Ik wil graag een rondleiding door het museum. Kan ik parkeren bij het museum? Wat zijn de openingstijden? Welke tentoonstellingen zijn er op dit moment te bezichtigen? Ontdek de collectie. The Gemeentemuseum Den Haag has a treasure chamber of over 160.000 pieces of art.
Uitgeverij Leopold en het Gemeentemuseum Den Haag presenteren het nieuwe kinderkunstboek: Leopold.
Daarmee wil het museum ook bijdragen aan de terecht groeiende waardering voor het werk van Nederlandse kinderboekenillustratoren. Ensor, de grote maskerade is het vijfde kinderkunstboek dat Leopold uitgeeft in samenwerking met het Gemeentemuseum. Het eerste, Meneer Kandinsky was een schilder van Gouden Griffel-winnaar Daan Remmerts de Vries werd reeds 4 keer herdrukt. Onlangs verschenen twee nieuwe kinderkunstboeken, Keepvogel en Kijkvogel en Mister Orange, beide met niemand minder dan Piet Mondriaan als onderwerp. Marije Tolman studeerde grafisch en typografisch ontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en Illustration Design aan het Edinburgh College of Art in Schotland.
Restaurant Gember.
Museum Catering is gespecialiseerd in horeca exploitaties van musea en culturele bedrijven. Restaurant Gember is er hier één van. Kijk voor meer informatie op museumcatering.nl. In Restaurant Gember werken we uitsluitend met verse en zorgvuldig geselecteerde producten. Klik hier voor onze menukaart. Klik hier voor onze barkaart. 2517 HV Den Haag.
Delfts Aardewerk Articles.
Museum Prinsenhof Delft. Wist u dat? Handel en Wandel. Gemeentemuseum Den Haag. De verzameling Delfts aardewerk van het Gemeentemuseum Den Haag behoort met die van het Rijksmuseum te Amsterdam en de collectie Delftse faience van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis te Brussel tot een van de grootste verzamelingen op dit gebied.
Gemeentemuseum, Den Haag korting CJP.
Stedelijk Museum Amsterdam. Gemeentemuseum Den Haag. Het prachtige gebouw waarin het Gemeentemuseum Den Haag is gevestigd. zorgt ervoor dat het bijna niet meer uitmaakt of er interessante kunst hangt of niet. Met de nadruk op bijna, want anders zouden we voorbij gaan aan een hele fijne collectie met flink wat meesterwerken van Piet Mondriaan. Gemeentemuseum Den Haag.

Contacteer ons