Op zoek naar den haag gemeente museum?

den haag gemeente museum
Gemeentemuseum Den Haag Lalique museum 31 0313 471410.
Lalique Museum Gemeentemuseum Den Haag. Gemeentemuseum Den Haag. Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique. Musee Lalique is een gemeentemuseum Den Haag over de inspirerende, geweldige man; René Lalique. Over gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique. Niet altijd hebben kunstliefhebbers gehoord van de inspirerende man René Lalique.
Lezing Femmes Fatales in Gemeentemuseum Den Haag.
Man Ray Trust / ADAGP / Pictoright Amsterdam 2018/ Gemeentemuseum Den Haag. Lezing Femmes Fatales in Gemeentemuseum Den Haag. Goddelijke creaties van louter vrouwen. Honderd jaar geleden werd Coco Chanel door rivaal Paul Poiret uitgemaakt voor naaistertje; anno 2018 staat een recordaantal vrouwelijke ontwerpers aan het hoofd van een modehuis. Perfect moment voor een tentoonstelling over sterke vrouwen in de mode. Femmes Fatales in het Gemeentemuseum Den Haag is een saluut aan vrouwelijke modeontwerpers, onder wie Coco Chanel, Jeanne Lanvin, Elsa Schiaparelli, Mary Quant, Vivienne Westwood, Sonia Rykiel, Miuccia Prada, Maria Grazia Chiuri Dior en Nederlandse grootheden als Fong Leng, Sheila de Vries en Iris van Herpen. Ontwerpen zij anders dan hun mannelijke collega's? Wat betekent vrouw-zijn voor hun creaties? En wat is hun visie op mode? Kom naar de lezing van onze mode-expert Carien Kanters. entree museum, korting op entree met Museumkaart.
Bus-/tramhalte Gemeentemuseum/Museon, Den Haag 9292.nl.
Stadsbus 28 Richting Station Den Haag Centraal. Stadsbus 21 Richting Scheveningen Noord. Tram 16 Richting Den Haag Statenkwartier. Tram 16 Richting Wateringen. Stadsbus 28 Richting Den Haag Zuiderstrand. Omgeving Toon op kaart: Gemeentemuseum/Museon. aan het laden. museum Fotomuseum Den Haag.
Gemeentemuseum Den Haag Museumtijdschrift.
Doorzoek de hele site.: Gemeentemuseum Den Haag mk. Den Haag, Nederland. Het Gemeentemuseum is een museum om verliefd op te worden. Een fantastische collectie moderne kunst, van trappenhuis tot Erezaal; in iedere ruimte valt iets moois te ontdekken. Het schitterende Art Deco gebouw uit 1935, ontworpen door de architect H.P.
Gemeentemuseum @gemeentemuseum Twitter.
Gemeentemuseum heeft geretweet. AD Den Haag @ ADDenHaag 29 jan. De Bijenkorf en Gemeentemuseum Den Haag gaan samenwerken. Het warenhuis en het museum hebben elkaar gevonden in de tentoonstelling Femmes Fatales die tot en met 24 maart in het museum is te zien.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
vriendengemeentemuseum.nl Home.
Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een eigen Vriendenvereniging. De vereniging steunt het museum om bijvoorbeeld incidentele aankopen mogelijk te maken, of publicaties bij tentoonstellingen. In de Tuinzaal van het museum hebben de Vrienden een eigen info/verkoopbalie die wordt bemenst door vrienden/vrijwilligers.
Het Gemeentemuseum in Den Haag, Den Haag DagjeWeg.NL 5 reviews.
Gemeente Den Haag, Zuid-Holland. Let op: prijzen zijn altijd vanaf-prijzen, vrijblijvend en onder voorbehoud. Volwassenen: 1450, p.p. Studenten: 1100, p.p. Jeugd tot en met achttien jaar gratis toegang. Studententarief geldt ook voor CJP'ers. Bekijk alle tarieven en combitickets op de website. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Lift Rolstoeltoegankelijk Er zijn leenrolstoelen aanwezig: deze dienen wel vooraf gereserveerd te worden. Rolstoelbegeleiders krijgen gratis entree. wat is er te doen? stedengids Den Haag. tips voor vandaag en morgen. Museum Den Haag 34.
Bezoekersinformatie Museon.
Huisdieren zijn niet toegestaan in het museum. Een hulphond mag, na melding, wel mee naar binnen. Fotograferen mag, maar niet met flits of statief. Het Museon maakt gebruik van cameras voor beveiliging. De beelden worden niet gedeeld, tenzij politie of justitie hierom verzoeken. De opnames worden ca. een week bewaard. Onze medewerkers zijn er om u te helpen bij eventuele vragen. Dank voor uw medewerking. De volledige bezoekersvoorwaarden zijn bij de Museonbalie te verkrijgen en hier te downloaden. Foto links Het Museon in Den Haag.

Contacteer ons