Resultaten voor afspraak maken inschrijven gemeente den haag

afspraak maken inschrijven gemeente den haag
Afspraak maken gemeente Den Haag.
Afspraak annuleren Selecteren. Stap 3 Controle. Stap 4 Bevestiging. Aangifte van geboorte. Aangifte van overlijden. Akte burgerlijke stand, afschrift en uittreksel. Attestatie de vita, internationaal uittreksel. Buitenlandse documenten registreren in de BRP. Corrigeren, verwijderen of wijzigen gegevens in de BRP. DigiD voor Nederlanders in het buitenland. Eerste vestiging van Nederlanders uit het buitenland. Eerste vestiging vanuit EU/EER-land. Eerste vestiging vanuit niet EU/EER-land. Erkenning kind na de geboorte. Erkenning kind voor de geboorte. Hervestiging vanuit Caribisch Nederland. Informatie huwelijk/geregistreerd partnerschap. Inschrijven adoptie-uitspraak binnenland.
Den Haag Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren.
Contact met de gemeente. Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u uw gemeentezaken regelen. Er zijn 8 stadsdeelkantoren, maar u mag naar elk kantoor, ongeacht waar u woont in Den Haag. U wordt het snelste geholpen wanneer u online een afspraak heeft gemaakt. Bij stadsdeelkantoor Centrum kunt u pinnen en contant betalen. Bij alle andere stadsdeelkantoren kunt u alleen pinnen! Op deze pagina. Openingstijden balies Publiekszaken. U kunt altijd ergens terecht met een afspraak tussen 8.30 en 20.00 uur of op de vrije inloop van 8.30 tot 11.00 uur. Als u van tevoren een afspraak maakt, hoeft u niet lang te wachten. Bezoekers met een afspraak hebben altijd voorrang op klanten die gebruik maken van de vrije inloop.
Den Haag Verhuizing doorgeven.
Geef bij het maken van de afspraak door voor hoeveel mensen de verhuizing geldt. Als u uw verhuizing aan de balie doorgeeft moet u de volgende documenten kunnen laten zien.: een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. een bewijs van uw nieuwe adres, bijvoorbeeld een koop of huurcontract of toestemming hoofdbewoner als u bij iemand gaat wonen, zie de pagina Bewijs van bewoning. Verhuizen vanuit het buitenland naar Den Haag. Blijft u in Den Haag voor langere tijd of juist korter dan 4 maanden, voor de 1e keer of heeft u eerder ingeschreven gestaan bij een Nederlandse gemeente?
Den Haag Paspoort of zakenpaspoort aanvragen.
U heeft de Nederlandse nationaliteit. U bent ingeschreven in de basisregistratie personen BRP van de gemeente Den Haag. Als u niet in de BRP staat ingeschreven, kijk dan bij Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland of Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon of verblijfplaats. Maak een afspraak om een paspoort aan te vragen.
Den Haag Afspraak maken bij de gemeente.
Afspraak maken bij de gemeente. Voor sommige producten is het nodig dat u persoonlijk aan de balie komt. U wordt het snelste geholpen wanneer u hiervoor via internet een afspraak maakt. U kunt uiteraard kiezen voor een stadsdeelkantoor bij u in de buurt en een tijdstip dat u het beste uitkomt. U kunt een afspraak maken voor de volgende producten.: Paspoort of identiteitskaart. Paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Nederlandse identiteitskaart aanvragen. Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gestolen of kwijt. Paspoort of Nederlandse identiteitskaart na verlies of diefstal aanvragen. Tweede paspoort aanvragen. Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland aanvragen. Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon of verblijfplaats aanvragen. Rijbewijs aanvragen voor de eerste keer. Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gestolen of kwijt. Rijbewijs aanvragen na verlies of diefstal. Rijbewijs categorieën uitbreiden. Rijbewijs vernieuwen bij beschadiging of onleesbaarheid. Rijbewijs vernieuwen zonder vaste woon of verblijfplaats. Rijbewijs uit EU/EER of Zwitserland omwisselen. Rijbewijs buiten EU/EER of Zwitserland omwisselen. Rijbewijs uit Caribisch Nederland omwisselen. Geboorte en erkenning. Aangifte van geboorte. Erkenning kind na de geboorte. Erkenning kind vóór de geboorte. Ontkenning van het vaderschap. Achternaam kind kiezen. Adoptie-uitspraak inschrijven binnenland.
Den Haag Eerste vestiging van Nederlanders uit het buitenland u heeft nog geen BSN.
Woont u in het buitenland en gaat u naar Nederland verhuizen? Als u de Nederlandse nationaliteit heeft en langer dan 4 maanden in Den Haag gaat wonen, moet u zich inschrijven op stadsdeelkantoor Centrum in de basisregistratie personen BRP, voorheen GBA. Dit bent u wettelijk verplicht. Is deze situatie niet op u van toepassing, kijk dan op vestigen vanuit het buitenland. Op deze pagina. U bent Nederlander. U gaat langer dan 4 maanden in Den Haag wonen. U heeft nog geen burgerservicenummer BSN of het oude Sofi-nummer. Nederlanders die uit het buitenland komen, inclusief de Nederlanders uit Caribisch Nederland de landen Aruba, Curaçao en Sint-Maarten en de gemeenten Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Komt u uit het buitenland en heeft u al eerder in Nederland ingeschreven gestaan? Of heeft u al een BSN of het oude Sofi-nummer? Ga dan naar Hervestiging in de BRP. Nodig bij de afspraak.
Den Haag Als niet-ingezetene in Nederland RNI inschrijven.
U kunt in beide gevallen een afspraak maken om een BSN aan te vragen. Op deze pagina. U kunt zich inschrijven bij 19 RNI loketgemeenten in Nederland. De gemeente Den Haag is 1 van deze loketgemeenten. Als u wilt weten bij welke gemeenten u nog meer terechtkunt, kijk dan op de website van de rijksoverheid.
Inschrijven in de gemeente Den Haag Den Haag Studentenstad.
Het inschrijven bij de gemeente kan via internet of door langs te gaan bij de Dienst Burgerzaken en Gemeentebelastingen. Als je je via internet wil inschrijven heb je je DigiD nodig en je moet een kopie van je huurcontract meesturen. Wil je persoonlijk inschrijven bij een van de stadsdeelkantoren in Den Haag dan moet je vooraf een afspraak maken.
Den Haag Home.
Den Haag als werkgever, arbeidsvoorwaarden. Haags Gemeentearchief, zoeken in archieven en collecties, digitaliseren op verzoek. Stad van vrede en recht. Internationale organisaties en internationale zone. Feiten en cijfers. Kengetallen, rapportages, monitors en bewonersonderzoek. Projecten en thema's.' Verkeersprojecten, bouwprojecten en ICT-projecten. Beleid en regelgeving. Belastingplan, regelingen, verordeningen, beleid, Wet openbaarheid van bestuur, mandaatregelingen. Gemeenteberichten en bekendmakingen. Informatie over officiële publicaties bekendmakingen van de gemeente. Gemeenteraadsverkiezingen 2018, kiezers buiten Nederland. Contact met de gemeente. Contactgegevens, stadsdeelkantoren, afspraak maken, klachten, bezwaar en beroep.

Contacteer ons