Meer resultaten voor gemeente den haag openingstijden

gemeente den haag openingstijden
Home Gemeente Wijchen.
Ondernemen in Wijchen. Zoeken Zoeken Zoeken. Paspoort / ID / Rijbewijs. Het laatste nieuws. Voorkom heling: weet wat u koopt 18-03-2019. Nieuwsflits maart 2019: goede zaken 14-03-2019. Blikvanger bij Zuiderpoort 14-03-2019. Start financieel spreekuur in Huis van de gemeente 12-03-2019.
Luthers Den Haag Evangelisch-Lutherse gemeente Den Haag.
Lutherse kerk Den Haag. Cultuur en Muziek. Welkom op de site van de Evangelisch-Lutherse gemeente Den Haag, die zich uitstrekt van s-Gravenzande tot en met Wassenaar en vanaf de Noordzee tot en met Zoetermeer. Een site met veel achtergrond-informatie, een agenda en meer.
Home Gemeente Zuidplas.
De gemeente Zuidplas maakt gebruik van cookies. Aanvragen of regelen. Geboorte of overlijden. Meldingen of klachten. Rijbewijs, reizen en ID. Trouwen of geregistreerd partnerschap. Uittreksel of verklaring. Openingstijden en contact. Werk en inkomen. Begroting, verantwoording en financiën. Beleid en regelgeving. College van burgemeester en wethouders. Rijbewijs, reizen, ID. Of bent u op zoek naar. Werkzaamheden in uw buurt. Trouwen of geregistreerd partnerschap. Geboorte of overlijden. Uittreksel of verklaring. Meldingen of klachten. Programmacommissie Planning en Control 3 april 2019. Proces-verbaal verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap. Voorlopige uitslag verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap. Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap tussentijdse opkomst. Profielschets nieuwe burgemeester gereed. WOZ-beschikking / aanslagbiljet gemeentebelastingen 2019. Maak een afspraak. Wij werken op afspraak, hierdoor zijn de wachttijden korter en wordt u sneller geholpen. Bijvoorbeeld bij het aanvragen of regelen van uw documenten rijbewijs, ID of paspoort, verhuizing, uittreksel of aangifte van geboorte. Maak een afspraak op de datum en tijdstip welke u het beste uitkomt. Raadhuisplein 2, 2914 KM Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel.
Verruiming van openingstijden vanaf 2 januari 2017 Gemeentemuseum Den Haag.
27-12-2016 Verruiming van openingstijden vanaf 2 januari 2017. Goed jaar voor Gemeentemuseum Den Haag. Gemeentemuseum Den Haag heeft in 2016 weer vele bezoekers mogen verwelkomen. De teller staat aan het einde van het jaar op 560.000. Dit is inclusief de bezoekers van Escher in het Paleis, dat de Eschercollectie van het Gemeentemuseum toont.
Gemeente Bloemendaal.
Gemeenteraad en college. Het college van burgemeester en wethouders bestuurt de gemeente en legt hierover verantwoording af aan de gemeenteraad. Iedere wethouder heeft zijn eigen taakgebied. College van burgemeester en wethouders. Een aantal gebieden zijn aangewezen als parkeerzone waar gereguleerd parkeren geldt.
Den Haag Afval loont.
Batterijen, spaarlampen, cartridges en toners. Afval loont in Den Haag. Van waardeloos, naar waardevol! Bij Afval loont in Den Haag kun je je afval gescheiden inleveren in ruil voor geld. Hieronder op deze pagina kun je vinden welke afstromen in Den Haag geld waard zijn.
Den Haag Home.
College van burgemeester en wethouders. Burgemeester en wethouders, collegebesluiten, toespraken en onderscheidingen. Gemeentelijke diensten, de rekenkamer, dienstreizen, belangrijke personen, werken voor Den Haag, Atrium City Hall. Werken bij de gemeente. Den Haag als werkgever, arbeidsvoorwaarden. Stad van vrede en recht.
Winkels zondagavond langer open in Den Haag Omroep West.
Op het Haagse stadhuis wordt al langer gesproken over ruimere openingstijden voor winkels, maar het beleid werd nooit werkelijkheid. Wethouder Richard de Mos Hart voor Den Haag/Groep de Mos verwacht dat dit met de komst van het nieuwe college, nu wel gebeurt. Eind van het jaar gaat het voorstel naar de gemeenteraad die het plan moet goedkeuren. De Mos is blij met het voorstel. We merken bij ondernemers en consumenten dat er behoefte is om op andere tijden te kunnen shoppen, zegt hij. Die keuze en ruimte geven wij met dit nieuwe voorstel. We laten zien dat Den Haag dé winkelstad is.
Den Haag Het Juridisch Loket.

Contacteer ons