Op zoek naar afspraak gemeente den haag?

afspraak gemeente den haag
Den Haag Paspoort en identiteitskaart.
Staat u ingeschreven bij de gemeente Den Haag? Dan kunt u hier een paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Staat u ingeschreven bij de gemeente Den Haag? Dan kunt u hier een identiteitskaart aanvragen. Paspoort of Nederlandse identiteitskaart na verlies of diefstal aanvragen.
Den Haag Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren.
Contact met de gemeente. Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u uw gemeentezaken regelen. Er zijn 8 stadsdeelkantoren, maar u mag naar elk kantoor, ongeacht waar u woont in Den Haag. U wordt het snelste geholpen wanneer u online een afspraak heeft gemaakt.
Afspraak maken gemeente Den Haag.
Afspraak annuleren Selecteren. Stap 3 Controle. Stap 4 Bevestiging. Aangifte van geboorte. Aangifte van overlijden. Akte burgerlijke stand, afschrift en uittreksel. Attestatie de vita, internationaal uittreksel. Buitenlandse documenten registreren in de BRP. Corrigeren, verwijderen of wijzigen gegevens in de BRP.
Den Haag Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland aanvragen.
Dit kan in Den Haag alleen op afspraak bij stadsdeelkantoor Centrum. Vanwege grote drukte is het verstandig om uw afspraak ver van te voren te plannen. Maak een afspraak. U komt persoonlijk naar de afspraak. Bij de aanvraag krijgt u meestal te horen wanneer u uw reisdocument kunt afhalen. In andere gevallen wordt u gebeld zodra het klaar ligt. U haalt uw paspoort of identiteitskaart persoonlijk af op stadsdeelkantoor Centrum. Dit moet u binnen 3 maanden na uw aanvraag doen. Daarna wordt het document ongeldig en is de gemeente verplicht het te vernietigen.
Den Haag Paspoort of zakenpaspoort aanvragen.
U heeft de Nederlandse nationaliteit. U bent ingeschreven in de basisregistratie personen BRP van de gemeente Den Haag. Als u niet in de BRP staat ingeschreven, kijk dan bij Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland of Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon of verblijfplaats. Maak een afspraak om een paspoort aan te vragen.
Den Haag Afspraak maken bij de gemeente.
Afspraak maken bij de gemeente. Voor sommige producten is het nodig dat u persoonlijk aan de balie komt. U wordt het snelste geholpen wanneer u hiervoor via internet een afspraak maakt. U kunt uiteraard kiezen voor een stadsdeelkantoor bij u in de buurt en een tijdstip dat u het beste uitkomt.
Den Haag Contact met de gemeente.
Voor veel producten kunt u een afspraak maken. U wordt dan direct geholpen. Maak een afspraak. Heeft u een vraag aan de gemeente? Dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Gemeente Den Haag. Postbus 12 600. 2500 DJ Den Haag.
Den Haag Grofvuil of tuinafval laten ophalen.
Kunt u uw grofvuil of groot tuinafval niet zelf wegbrengen naar een afvalbrengstation? Maak dan een afspraak om gratis uw grofvuil of tuinafval te laten ophalen. Alleen inwoners kunnen een afspraak maken. U kunt grofvuil ook zelf wegbrengen naar een afvalbrengstation.
Openingstijden Gemeente Den Haag Stadsdeelkantoor Loosduinen Kleine Keizer 3 in Den Haag.
Geef een beoordeling aan Gemeente Den Haag Stadsdeelkantoor Loosduinen in Den Haag. Reviews over Gemeente Den Haag Stadsdeelkantoor Loosduinen in Den Haag. Behulpzaam en geduld. Geplaatst op 28 nov. Te weinig personeel, lange wachttijd en je kan niet contant kan betalen. Geplaatst op 3 mei 2017 100033.: Geen online afspraak maken.

Contacteer ons