Resultaten voor subsidie gemeente den haag

subsidie gemeente den haag
Den Haag Subsidies wonen en bouwen.
De gemeente vindt bewonersinitiatieven voor veiligheid belangrijk. Bewonersinitiatieven die bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid van buurten in Den Haag kunnen daarom in aanmerking komen voor een subsidie. Geluidwerende maatregelen aanvragen. Woont u aan een drukke weg en zorgt dit voor geluidsoverlast?
Den Haag Subsidie dak en vloerisolatie 2016-2018 aanvragen.
Subsidie dak en vloerisolatie 2016-2018 aanvragen. Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning in Den Haag isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. Op deze pagina. Deze subsidie is voor particuliere woningeigenaren, particuliere verhuurders en Verenigingen van Eigenaren VvE.
Den Haag Subsidies cultuur.
De gemeente Den Haag stelt 2 keer per jaar subsidie beschikbaar voor culturele projecten. De subsidie is bedoeld voor professionele, kunstzinnige activiteiten die incidenteel plaatsvinden. Subsidie stimuleren cultureel ondernemerschap aanvragen. Culturele instellingen kunnen subsidie aanvragen voor initiatieven die bijdragen aan cultureel ondernemerschap via de Subsidieregeling Stimulering Cultureel Ondernemerschap Den Haag 2017.
Den Haag Subsidies.
Subsidie kleine en grote publieksevenementen, activiteiten stadsdelen. Subsidies verkeer en vervoer. Subsidies elektrische voertuigen, subsidie buurtstalling aanvragen, sloopregeling voor dieselauto, brommers en snorfietsen. Een overzicht van alle subsidies die de gemeente in de voorafgaande jaren heeft verstrekt. Wet en regelgeving subsidies.
Den Haag Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen.
2500 BC Den Haag. Hoe lang duurt het? U krijgt binnen 4 werkdagen nadat u uw aanvraag heeft ingediend een ontvangstbevestiging. Binnen 6 weken nadat de gemeente uw complete aanvraag heeft ontvangen, krijgt u een beschikking waarin staat of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u binnen 1 week de subsidie op uw rekening.
Den Haag Acties en subsidies duurzaam wonen.
Als u de vragenlijst invult, mag de gemeente de gegevens geanonimiseerd gebruiken voor beleids en uitvoeringsdoeleinden. Er is subsidie voor groene daken beschikbaar Vergunningvrij zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen zijn vergunningvrij als ze voldoen aan de voorwaarden van artikel 2 van het Besluit omgevingsrecht Bor.
Subsidies voor duurzame maatregelen Duurzaam Den Haag.
Via de regeling kan je 100% elektrische personenautos met subsidie aanschaffen. De subsidie kan alleen worden aangevraagd door particulieren die op 1 januari 2017 al ingeschreven stonden in de gemeente Den Haag. Subsidie Groene Daken tot 1 september 2018. Deze subsidie is voor eigenaren van een woning of pand zoals bedrijven, scholen, buurthuizen en voor Verenigingen van Eigenaren VvE.
Den Haag Subsidieregister.
Ook ziet u of de gehele subsidie is besteed of dat de subsidie na afloop van de werkzaamheden lager is uitgevallen. Bekijk het subsidieregister. Digitaal subsidieregister Bekijk de video over het digitaal subsidieregister YouTube-kanaal van de gemeente. Wet en regelgeving.

Contacteer ons