Op zoek naar gemeente den haag klacht?

gemeente den haag klacht
Den Haag Contact met de gemeente.
2500 DJ Den Haag. Openingstijden en adressen stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u terecht voor het aanvragen van producten en diensten van de gemeente. Klacht, melding, bezwaar of compliment? Wilt u een klacht indienen, iets melden, bezwaar maken of de gemeente een compliment geven?
Den Haag Klachten, bezwaar, beroep en compliment.
Doe dan een melding bij de gemeente. Melding openbare ruimte doen. Klacht indienen over de gemeente. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert, maar ook over hoe u bent behandeld door een medewerker van de gemeente.
Den Haag Melding openbare ruimte.
U kunt onder de kaart de locatie verder beschrijven. Dit is nodig om de melding goed af te kunnen handelen. De gemeente vraagt uw telefoonnummer om de melding zo snel mogelijk af te kunnen handelen, bijvoorbeeld als er extra informatie nodig is.
Den Haag Woonoverlast melden.
Of als u denkt dat er mensen wonen die er niet mogen wonen. Bijvoorbeeld als er kamers worden verhuurd terwijl dat niet is toegestaan, of als er gewoond wordt in een bedrijfspand. Illegale overbewoning melden. Wat doet de gemeente met uw melding?
Den Haag Meldingen.
Overlast bouwwerkzaamheden, illegale bouw, verwijderen asbest, bouwschade, inzien bouwtekeningen. Meldingen openbare ruimte. De openbare ruimte is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken, zoals pleinen, wegen, sportvelden en parken. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde?
Den Haag Klacht indienen over de gemeente.
Klacht indienen over de gemeente. Bent u niet tevreden over de dienstverlening van de gemeente Den Haag? Dan wil de gemeente dat graag weten. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert, maar ook over hoe u bent behandeld door een medewerker van de gemeente.
Den Haag Klacht bezorging Stadskrant melden.
De Stadskrant is een uitgave van de gemeente Den Haag en wordt iedere 4 weken samen met de Posthoorn gratis huis aan huis bezorgd. Klacht over de bezorging doorgeven.: U kunt uw klacht over de bezorging van de Stadskrant en Posthoorn doorgeven via de website van de Posthoorn.
Den Haag Onveilige verkeerssituaties melden.
Onveilige verkeerssituaties melden. Ziet u een foutgeparkeerde auto, een gevaarlijk kruispunt of een onoverzichtelijke oversteekplaats in Den Haag? Meld dit bij de gemeente. Meldingen over verkeersgedrag worden doorgegeven aan de politie zodat zij kunnen handhaven. Verkeersdeskundigen beoordelen de gemelde locatie.
Klacht over Gemeente Den Haag? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van Ersan66 op 13 april 2018 over Gemeente Den Haag in de categorie Gemeente. Ik woon in de la reyweg 817 me buurman werkt zelf bij gemeente den haag in 2005 heeft hij een vergunning aangevraagd dat hij zijn schuur gaat verbouwen maar schuur heeft hij niet dus hij heeft 2 kamers onder zijn.

Contacteer ons