Meer resultaten voor gemeente den haag bijzondere bijstand

gemeente den haag bijzondere bijstand
Den Haag Woonkostentoeslag.
De woonkostentoeslag vraagt u aan via bijzondere bijstand. Om in aanmerking te komen voor een woonkostentoeslag moet u aan de volgende voorwaarden voldoen.: Uw inkomen is plotseling gedaald, bijvoorbeeld als u uw baan bent kwijtgeraakt of als u na een scheiding de hypotheek alleen moet opbrengen.
Den Haag Beleidsregels Bijzondere bijstand.
Deze nieuwe regels zijn per 1 januari 2015 ingegaan. U kunt de beleidsregels nalezen in de Bestuurlijke Stukken RIS 280844. Een nadere uitwerking van de Bijzondere bijstand vindt u in de Leidraad Bijzondere bijstand.: Leidraad Bijzondere bijstand PDF, 4326, kB.
Overige regelingen Ooievaarspas.
Ooievaarspas Gemeente Den Haag. Zoek door Ooievaarspas Search. Informatie over Ooievaarsregelingen. Terug Overige regelingen. Er zijn diverse regelingen gericht op leeftijdsgroepen, zoals kinderen tot 18 jaar, volwassenen en personen die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebben. Voor welke regeling u in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en uw inkomen. Het betreft de volgende regelingen.: Hulp bij geld en administratie. Individuele bijzondere bijstand.
Presentatiemap Ooievaarsregelingen.
Heeft u een advocaat of mediator nodig en kunt u die kosten. niet zelf betalen? De Rijksoverheid en de gemeente Den Haag. kunnen dan misschien helpen met een vergoeding van de. kosten van rechtshulp. Bijzondere bijstand is er voor iedereen vanaf 21 jaar die.
Den Haag Uitkering of bijstand aanvragen.
Iedereen die een bijstandsuitkering krijgt, komt langs bij de afdeling Brede Intake van de gemeente. Uitkering bij werkloosheid. Bent u werkloos en heeft u een uitkering nodig? Dan kunt u een WW-uitkering of een bijstandsuitkering aanvragen. Bijzondere bijstand aanvragen. Bijzondere bijstand is een vergoeding voor extra of hoge kosten.
Den Haag Ooievaarsregelingen voor mensen met een minimuminkomen.
Bent u langdurig ziek of gehandicapt? Dan kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van de gemeente. Bijzondere bijstand is een vergoeding voor extra of hoge kosten die aantoonbaar onvoorzien of noodzakelijk zijn. De gemeente geeft bijzondere bijstand als gift of als renteloze lening.
Bijzondere Bijstand Armoedebestrijding in Den Haag.
De gemeente gaat onder meer mensen die samenwonen met illegalen compenseren. Lees verder Gemeente geeft geld voor samenwonen met illegalen. bezuinigen Bijzondere Bijstand compensatie Den Haag illegale partner kostendelersnorm kwetsbare groepen samenwonen schrijnende gevallen uitkeringen wethouder. Allochtonen, Armoedebestrijding in Den Haag, Bijzondere Bijstand, Kostendelersnorm, Minima, Participatie, Participatiewet, Uitkeringsgerechtigden, Woonlasten.
Bijzondere bijstand: Atlas van Zorg in Den Haag.
De rijksoverheid en de gemeente Den Haag kunnen u misschien helpen met een vergoeding van de kosten van rechtshulp. Bijzondere bijstand is er voor iedereen vanaf 21 jaar die onvoorziene, noodzakelijke kosten moet maken en een inkomen op of rond het bijstandsniveau heeft.
Den Haag Bijzondere bijstand.
De gemeente Den Haag bekijkt uw aanvraag en kiest de oplossing die het best past bij uw situatie. Dit staat in de beleidsregels voor bijzondere bijstand. Die kunt u nalezen in de Bestuurlijke Stukken RIS 280844. Een uitwerking hiervan vindt u in de Leidraad bijzondere bijstand.

Contacteer ons