Op zoek naar arbo centrum gemeente den haag?

arbo centrum gemeente den haag
Den Haag Home.
Gemeentelijke diensten, de rekenkamer, dienstreizen, belangrijke personen, werken voor Den Haag. Werken bij de gemeente. Den Haag als werkgever, arbeidsvoorwaarden. Haags Gemeentearchief, zoeken in archieven en collecties, digitaliseren op verzoek. Stad van vrede en recht. Internationale organisaties en internationale zone.
Gemeente Den Haag zet in op vitaliteit.
Fysergo verricht voor de gemeente Den Haag arbo-gerelateerde diensten, zoals fysiotherapie, begeleiden van klachten aan het bewegingsapparaat, re-integratie, vitaliteitsgesprekken en coaching. De aanleiding om voor dit instrument te kiezen ontstond bij de jaarlijkse anonieme terugkoppeling over medewerkers op groepsniveau door Fysergo.
Gemeente Handhaving-vacatures in Den Haag augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Staatvast Vacatures in Den Haag. Beheerder m/v 36 uur per week flexibel inzetbaar, zoals a. 2.754 per maand. Zebra is de organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning die opereert in stadsdeel Centrum in de gemeente Den Haag.
Gemeente Den Haag.
Health2Work levert snel, is betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Kortom: ze zijn ├ęcht goed, aldus Arno van Heerde, adviseur Arbo en Milieuzorg bij de dienst OCW. De dienst OCW is verantwoordelijk voor beleid en activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn en gezondheidszorg GGD voor alle inwoners van Den Haag. De dienst heeft ongeveer 1130 medewerkers en is een van de kerndiensten van gemeente Den Haag.
Verzuim: beleid, aanpak en HR-analytics gaan bij de gemeente Den Haag hand in hand HR Praktijk.
De gemeente Den Haag had jaren lang een ijzeren verzuim van rond de 55, procent. Om daar grip op te krijgen besloot de gemeente 35, jaar geleden een intern Arbo Centrum in te richten. Dat leidde niet direct tot een daling van de verzuimcijfers.

Contacteer ons