Op zoek naar vgz gemeente den haag?

vgz gemeente den haag
s-Gravenhage Gezondverzekerd.nl.
Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente Den Haag afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Het Den Haag Pakket: uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 bieden VGZ en Menzis voorheen Azivo in samenwerking met de gemeente Den Haag het Den Haag Pakket aan.
De Haagse zorgverzekering 2018 Ooievaarspas.
Met het Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In 2018 biedt de gemeente Den Haag in samenwerking met Menzis en VGZ het Den Haag Pakket aan. Een collectieve Haagse zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.
Nieuwe collectieve zorgverzekering voor Haagse minima.
Kijk op azivo.nl/denhaag voor meer informatie over de collectieve zorgverzekering voor Hagenaars. Vanaf links: Gijs Rotteveel Azivo/Menzis, Rabin Baldeswingh gemeente Den Haag, Boy Sluiter VGZ en Dineke ten Hoorn Boer gemeente Den Haag presenteren de nieuwe collectieve zorgverzekering voor Hagenaars.
Den Haag Haagse zorgverzekering.
Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Met dit Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. In Nederland is een zorgverzekering wettelijk verplicht. U kunt tot en met 31 december 2017 uw huidige verzekering opzeggen.

Contacteer ons