Zoeken naar klacht indienen gemeente den haag

klacht indienen gemeente den haag
Ombudsman Den Haag.
klacht indienen Jeugdombudsman. De gemeentelijke ombudsman. De ombudsman behandelt klachten over diensten van de gemeente Den Haag en Leidschendam-Voorburg, de GGD-Haaglanden, de projectorganisatie Rotterdamse Baan. De jeugdombudsman behandelt klachten over de jeugdzorg van zowel de gemeente als van jeugd-instellingen. Inschakelen van de ombudsman kost u niets.
Den Haag Klachten, bezwaar, beroep en compliment.
Doe dan een melding bij de gemeente. Melding openbare ruimte doen. Klacht indienen over de gemeente. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert, maar ook over hoe u bent behandeld door een medewerker van de gemeente.
Den Haag Melding openbare ruimte.
U kunt onder de kaart de locatie verder beschrijven. Dit is nodig om de melding goed af te kunnen handelen. De gemeente vraagt uw telefoonnummer om de melding zo snel mogelijk af te kunnen handelen, bijvoorbeeld als er extra informatie nodig is.
Ombudsman Den Haag.
Wij kunnen u adviseren bij uw klacht. Voordat u de gemeentelijke ombudsman inschakelt, moet u in principe de klacht eerst indienen bij de gemeente Den Haag, de gemeente Leidschendam-Voorburg, de GGD-Haaglanden of de projectorganisatie Rotterdamse Baan. Elke klacht telt. Twijfel dan ook niet om met uw klacht naar de ombudsman te stappen.
Den Haag Contact met de gemeente.
2500 DJ Den Haag. Openingstijden en adressen stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u terecht voor het aanvragen van producten en diensten van de gemeente. Klacht, melding, bezwaar of compliment? Wilt u een klacht indienen, iets melden, bezwaar maken of de gemeente een compliment geven?
Den Haag Klacht indienen over de gemeente.
Klacht indienen over de gemeente. Bent u niet tevreden over de dienstverlening van de gemeente Den Haag? Dan wil de gemeente dat graag weten. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert, maar ook over hoe u bent behandeld door een medewerker van de gemeente.
Ombudsman Den Haag.
Heeft u een goede reden om hier vanaf te wijken, dan kunt u dat voorleggen aan de ombudsman. Informatie over het indienen van een klacht bij de Gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl. Nog even geduld. Heeft u na zes weken geen schriftelijk antwoord of uitstelbericht ontvangen?
Gemeente Den Haag Nationale ombudsman.
Klacht over de Nationale ombudsman. 29.380 klachten ontvangen in 2017. U bent hier. Gemeente Den Haag. De Nationale ombudsman behandelt geen klachten over Gemeente Den Haag. Gemeente Den Haag heeft een eigen ombudsvoorziening.: Gemeentelijke ombudsman Den Haag. 2512AN DEN HAAG.
Milieuklachten en overlast.
Inwoners van gemeenten binnen Haaglanden kunnen hun klacht ook melden via het meldingsformulier overlast. Namens de gemeente Den Haag voeren wij de Muziekregeling Scheveningen uit. Heeft u als direct omwonende geluidsoverlast op Scheveningen van strandpaviljoens ten noorden van de havenhoofden en/of van horecabedrijven op de boulevard, belt u dan altijd met de milieuklachtentelefoon op 0888 333 555.

Contacteer ons