Op zoek naar gemeente den haag vacatures maatschappelijk werk?

gemeente den haag vacatures maatschappelijk werk
Werken bij het COA www.coa.nl.
En wist jij dat het COA volgens Indeed in de top-10 staat van best gewaardeerde werkgevers van 2018? Het juryrapport: Het COA is een werkgever met een prettige bedrijfscultuur en een goede balans tussen werk en privé, met een maatschappelijk tintje. Ook bijdragen aan de opvang van asielzoekers? Door de variërende instroom van asielzoekers, maar ook door de politieke en maatschappelijke gevoeligheid van het asielvraagstuk is flexibiliteit in structuur en organisatie bij het COA noodzakelijk. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend. Medewerkers van het COA kenmerken zich dan ook door professionaliteit, affiniteit met de doelgroep, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit. Werken bij het COA betekent dat je vanuit je eigen vakgebied bijdraagt aan de opvang van asielzoekers. Veel voorkomende functies. Het COA biedt uitdagende functies in het hele land met een marktconform salaris. De meest voorkomende functies zijn woonbegeleider, programmabegeleider, medewerker amv-opvang, huismeester, casemanager, NT2-docent en locatiemanager. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, ook bij ondersteunende units zoals ICT en Administratie Inkoop. Werving via Start People. De werving voor bovenstaande functies is grotendeels uitbesteed aan Start People. Wil je weten welke vacatures er openstaan bij Start People of direct solliciteren bij Start People?
Kies voor werken bij de overheid Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Van hovenier bij de gemeente tot callcenter medewerker bij de RIjksoverheid. Van juridisch adviseur bij een ministerie tot arts bij een uitvoeringsorgaan. Check onderstaande vacatures of maak een vacature alert aan. Je ontvangt elke dag een seintje met de nieuwste overheid vacatures! Recente vacatures bij de overheid. Alle vacatures bij de overheid. Brugwachter per 1 mei 2019. 24 45 uur. Overheid vacatures bij topwerkgevers. Naar alle topwerkgevers. Aan de slag als basisarts? Zet je kennis als geneeskundige in voor een maatschappelijk relevante functie. Een stevig fundament voor je medische carrière! Bekijk alle basisarts vacatures. Management en staf vacatures. Land en tuinbouw vacatures. Deel deze pagina. Aan het werk.
Vacatures Alles over de activiteiten van Halt en de Halt straffen.
Werken bij Halt betekent maatschappelijk betrokken zijn en bouwen aan concrete resultaten op de terreinen straf, zorg en welzijn, onderwijs en sociale veiligheid. Met lokaal maatwerk als uitgangspunt. Bij Halt werken ongeveer 250 mensen. Als er bij Halt vacatures zijn dan vind je hieronder een link naar de betreffende vacatures.
Banen op de tocht bij Welzijn Scheveningen: Een heel grote klap Omroep West.
DEN HAAG Een rampscenario dreigt voor Welzijn Scheveningen. In het slechtste geval moeten er vanaf 1 maart volgend jaar 23 van de 66 werknemers worden ontslagen door een dreigend tekort op de begroting. Aangezien de medewerkers niet langer betaald kunnen worden uit de reserves, zullen alle onderdelen van de welzijnsorganisatie worden geraakt. Een heel grote klap gaat er vallen bij ons team maatschappelijk werk en ouderenwerk, legt Daniëlle Harthoorn uit. Zij is locatiemanager van Het Trefpunt van Welzijn Scheveningen. Van de 19 mensen moeten er 13 weg. Dat betekent dat de ouderenadviseur en diensten die we leveren voor ouderen gaan verdwijnen. Volgens haar zullen de lijsten met mensen die maatschappelijke ondersteuning nodig hebben alleen maar langer worden. Maar volgens de directeur gaat dat niet. Om aan de vraag te voldoen hebben we extra maatschappelijk werkers en ouderenadviseurs aangesteld en aan de gemeente voorgesteld om ter bekostiging van dit personeel een pand te sluiten, maar hiervoor hebben we geen toestemming gekregen, reageert directeur Jan van der Werf.
Werken bij UWV Werken bij UWV.
Ik werk al jaren met met plezier bij UWV en met voldoening voor het werk dat ik mag verrichten voor de klant. Het is heel spannend om midden in dit proces van verandering mee te denken en te werken. Zelf, maar ook binnen je team van enthousiaste en gedreven collega's. Je hebt veel mogelijkheden bij UWV en je kunt hoger en breder doorgroeien. Adviseur Basisdienstverlening WERKzoekenden Dienstverlening WERKbedrijf Gouda, 32 38 uur. Opleider voor het domein Overige Soorten Werkloosheidswet Uitkeren Amsterdam Sloterdijk, 32 38 uur. Enterprise Architect IV Organisatie Amsterdam Sloterdijk, 32 38 uur. Adviseur Basisdienstverlening/Adviseur Leren Werken WERKbedrijf Haarlem, 36 38 uur. Business Consultant Gegevensdiensten Amsterdam Sloterdijk, 36 38 uur. Fraudeonderzoeker Handhaving Utrecht en Rotterdam, 32 38 uur. Teammanager Uitkeren Eindhoven, 32 38 uur. Adviseur Intensieve Dienstverlening WERKbedrijf Den Haag, 32 38 uur. Wat is UWV? Wat doet UWV? Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Werken bij Gemeente Den Haag Traineeships, stages en starters vacatures!
Werken bij de gemeente Den Haag. De gemeente Den Haag zoekt maatschappelijk betrokken afgestudeerden die de verbinding leggen tussen ideeën en praktijk. Door twee keer een functie te vervullen van een jaar op verschillende plekken in de organisatie, leer je hoe belangrijk en complex het werk van de gemeente is.
Vacatures Maandag.nl.
Meer dan 10 jaar. Onderwijs Den Haag. Zorg en Welzijn Amsterdam. Zorg en Welzijn Rotterdam. Zorg Welzijn Alkmaar. Zorg Welzijn Arnhem. Zorg Welzijn Groningen. Zorg Welzijn Purmerend. Zorg Welzijn Purmerend. filters wissen 1606 vacatures. datum aflopend datum oplopend Topjobs. de voordelen van MAANDAG! Flexibiliteit in je werk.
Welzijn Scheveningen.
Den Haag Doet. Den Haag Doet Burenhulp. Bedrijfscultuur en organogram. ANBI Keurmerk Goed Geregeld. Vrijwilligersvacatures bij Welzijn Scheveningen. Vrijwilligersvacatures bij het Couvéehuis. Vrijwilligersvacatures bij het Kalhuis. Vrijwilligersvacatures bij de Mallemok. Vrijwilligersvacatures bij het Trefpunt. Vrijwilligersvacatures bij het Jongerenwerk. Vrijwilligersvacatures bij het Maatschappelijk Werk. Vrijwilligersvacatures bij het Ouderenwerk. Vrijwilligersvacatures bij het Centraal Bureau. Vrijwilligersvacatures bij de Dienstencentrale. Vrijwilligersvacatures bij de Vervoersdienst. Vrijwilligersvacatures bij het CJG. Vacatures voor beroepskrachten.
SCP.
Tweede Kamer in gesprek over werkende armen. 7 maart organiseerde de Tweede Kamercommissie voor SZW een rondetafelgesprek over mensen die ondanks dat zij werk hebben toch arm zijn. Namens het Sociaal en Cultureel Planbureau nam Cok Vrooman deel aan het gesprek.

Contacteer ons