Resultaten voor gemeente den haag container

gemeente den haag container
Den Haag Volle of kapotte verzamelcontainer of ondergrondse restafvalcontainer melden.
Of ziet u een volle verzamelcontainer voor glas, papier of plastic afval? Meld dit dan online bij de gemeente. De gemeente maakt de afvalcontainers alleen leeg als ze echt vol zijn. Soms lijkt een container vol maar is dit niet zo.
Plastic afval scheiden in Den Haag gelukkig niet Duurzaam Den Haag.
Gemeente Den Haag is dan ook trots op Hagenaars die afval scheiden. Doorzichtige zakken worden efficiënter verwerkt. Op haar website plaatste Gemeente wel bericht dat bewoners zoveel mogelijk plastic in een doorzichtige zak in de daarvoor bestemde containers moeten gooien. Dat is niet omdat de afvalverwerker de zak anders bij het restafval in de verbrandingsoven gooit, maar omdat de afvalverwerker de zak dan niet open hoeft te maken om te controleren of er wel echt plastic in zit. Want dat is wat er gebeurt, het ingezamelde plastic is voor 15% vervuild dat wil zeggen dat er ander afval dan plastic in de zak of container zit, en om dat andere afval uit het plastic te halen moet de afvalverwerker alle zakken open maken.
De goedkoopste container huren in Den Haag? Budget Containers.
Supervoordelig een container huren in Den Haag. U gaat binnenkort verbouwen en u wilt een container huren in Den Haag? Dan bent u bij Budgetcontainers.nl aan het juiste adres. Wij zijn ware containerspecialisten en bij ons kunt u een goedkope container huren voor ieder klusproject.
Den Haag Container kliko aanvragen of verwijderen.
Inwoners van wijken die gebruikmaken van containers kliko's' voor huisvuil, papier en/of groente, fruit en tuinafval kunnen een container aanvragen of omruilen via de gemeente. Sur cette page. Hoe werkt het? U kunt een container aanvragen, omruilen of laten ophalen.
CityChallenges.nl: Wisdom of Citizens!
Barbara Callewaert 20-07-2018. Beste Gemeente Den Haag, als Belg vraag ik mij het volgende af: Is het zo dat er in Nederland geen kartonophaling gebeurd maar dat bewoners zélf het karton naar een container brengen? Veel dank alvast voor het antwoord, hartelijke groeten!
Leger des Heils regio Den Haag.
Waar kunnen we je mee helpen? Zoek je hulp? U kunt u aanmelden voor begeleiding en hulp voor jeugd en volwassenen. Vanaf 2015 werken wij in de gemeenten Den Haag, Leiden, Delft en omstreken, van de Bollenstreek tot het Westland.
Hoe weet ik of ik een 240 of 140 liter kliko heb? ACV Groep.
Op de rand van het deksel van uw kliko kunt u dit aflezen. Ook kunt u de maat bepalen aan de hand van de afmetingen van uw deksel afmetingen deksel 140 liter kliko: circa 40 x 40 cm en afmetingen 240 liter kliko: circa 55 x 55cm.
Afvalcontainer huren Den Haag container verhuur Den Haag.
Alle afvalcontainers Afvalcontainer 3 m3 Afvalcontainer 6 m3 Afvalcontainer 10 m3 Afvalcontainer 10 m3 G Afvalcontainer 15 m3 Big Bag 1m3 BiggerBag 3m3. Bouwafval sloopafval Grofvuil Schoon puin Hout afval Groen afval Grond Dakafval. In Den Haag uw afvalcontainer huren is goedkoop en kwalitatief. De container verhuur van bouwbakkie.nl levert uw container de volgende dag!
Den Haag Vergunningen openbare weg.
Wilt u tijdelijk een container, steiger of ander object op de openbare weg plaatsen? Of wilt u een spandoek of feestverlichting ophangen? Vraag een vergunning Inname openbare straat aan. Laad en loshaven op straat aanvragen. Vraag als ondernemer een laad en loshaven aan. Op deze plek mogen voertuigen stilstaan om goederen direct te laden en te lossen. Bent u een ondernemer en wilt u een uitstalling plaatsen op de openbare weg, zoals een reclamebord? Dan heeft u een vergunning nodig. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hoeft u geen vergunning aan te vragen. Incidentele of seizoenstandplaats op de openbare weg aanvragen. Bent u ondernemer en wilt u een incidentele standplaats of een seizoenstandplaats innemen op de openbare weg? Dan heeft u een standplaatsvergunning nodig. Voor venten is geen vergunning nodig. Wilt u takelwerkzaamheden uitvoeren in de openbare ruimte? Vraag dan een takelvergunning aan bij de gemeente. Instemmingsbesluit wegopbrekingen aanvragen. Wilt u voor de uitvoering van werkzaamheden de openbare straat afsluiten en/of opbreken? Dan heeft u daarvoor een instemmingsbesluit nodig. Filmopnames maken in Den Haag.

Contacteer ons