Op zoek naar gemeente afval den haag?

gemeente afval den haag
Den Haag Huisvuil aanbieden.
U mag het ook in een afgesloten verpakking in uw vuilniszak of minicontainer doen. Bijvoorbeeld in een plastic fles of de originele frituurvetverpakking. Boete bij verkeerd aanbieden huisvuil. Huishoudelijk Afvalplan van de gemeente. Kijk voor alle informatie over afval op: www.denhaag.nl/afval.
Den Haag Afval.
Maak dan een afspraak met de gemeente om het te laten ophalen. Maak melding van afval in de openbare ruimte voor een schone stad. Bedrijven zijn verplicht om een contract af te sluiten met een erkende afvalinzamelaar. Voor bedrijfsafval gelden andere regels dan voor huishoudelijk afval.
Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Zichtenburg De Werf 11 in Den Haag.
Geef een beoordeling aan Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Zichtenburg in Den Haag. Reviews over Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Zichtenburg in Den Haag. Het is een verademing dat de toegang tot het terrein nu met een goede stevige toegangspas plaatsvindt. Daarnaast is het personeel altijd supervriendelijk en behulpzaam. Ik vind het gewoon leuk om wat weg te gaan gooien. Geplaatst op 2 mei 2018 170547.: Marten Van den Berg. Zeer handige opstelling en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Geplaatst op 28 apr. Schone afvaldepot, makkelijk bereikbaar, scheiding afval is goed, kan altijd wel beter restafval.

Welkom op de site van NV Haagse Milieu Services, beter bekend als HMS. HMS is de afvaldienstverlener en inzamelaar van het huishoudelijk afval van de inwoners van de gemeente Den Haag. In Den Haag komt dagelijks gemiddeld 500 ton huishoudelijk afval vrij.
Afvalkalender gemeente Den Haag Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Den Haag. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Voorbeeldadres 2545GG 533 gebruiken. Direct naar de afvalkalender van gemeente Den Haag.
Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Binckhorst Plutostraat 1 in Den Haag.
Controle op gescheiden afval is ver te zoeken. In alle containers vind je wel wat, wat er niet in hoort. Geplaatst op 16 okt. Aardig en behulpzame mensen werken bij het afvalbrengpunt. Geplaatst op 18 jul. Vriendelijk personeel, heel behulpzaam. Alles wordt goed aangegeven. Geplaatst op 11 mei 2016 162903.: Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Den Haag Binckhorst Plutostraat 1 in Den Haag.

Contacteer ons