Resultaten voor afval gemeente den haag

afval gemeente den haag
Den Haag Grofvuil of groot tuinafval laten ophalen.
Grofvuil of groot tuinafval laten ophalen. Kunt u uw grofvuil of groot tuinafval niet zelf wegbrengen? Maak dan een afspraak met de gemeente om het te laten ophalen. Grofvuil is huishoudelijk afval dat niet in een vuilniszak, mini-container of ondergrondse afvalcontainer past, of te zwaar is.
Den Haag Huisvuil aanbieden.
U mag het ook in een afgesloten verpakking in uw vuilniszak of minicontainer doen. Bijvoorbeeld in een plastic fles of de originele frituurvetverpakking. Boete bij verkeerd aanbieden huisvuil. Huishoudelijk Afvalplan van de gemeente. Kijk voor alle informatie over afval op: www.denhaag.nl/afval.
Den Haag Afval.
Maak dan een afspraak met de gemeente om het te laten ophalen. Maak melding van afval in de openbare ruimte voor een schone stad. Bedrijven zijn verplicht om een contract af te sluiten met een erkende afvalinzamelaar. Voor bedrijfsafval gelden andere regels dan voor huishoudelijk afval.
Den Haag Bouw en sloopafval afvoeren.
Dit kan alleen als het afval in een puinzak uit de bouwmarkt of in een puinkub zit. Een puinkub is een grote zak 1 kubieke meter die u thuis vult met puin. De puinkub is alleen te koop bij afvalbrengstation Plutostraat.
Den Haag Minicontainer kliko aanvragen of teruggeven.
Uw mini container laten ophalen. Kies in het formulier voor de optie Op laten halen. U krijgt een brief wanneer uw oude container wordt opgehaald. Hoe lang duurt het? Binnen 21 dagen krijgt u de container van de HMS. Afval scheiden: Papier.
Den Haag Afval scheiden: papier.
Is de container echt vol, meld het dan bij de gemeente. Houdt u aan de regels. Het is verboden om papier of ander afval op of naast de papiercontainer te plaatsen. Doet u dat toch, dan kunt u een boete krijgen. Sticker voor minder papier. Door reclamefolders, gratis kranten en huis-aan-huisbladen en ander ongeadresseerd drukwerk krijgt u snel veel oud papier. Wilt u geen ongeadresseerd drukwerk ontvangen? Plak dan op uw brievenbus een.: nee/ja-sticker geen reclame, wel gratis kranten of. nee/nee-sticker geen reclame en geen gratis kranten. De stickers zijn gratis verkrijgbaar bij de Stadsdeelkantoren. Voor stadsdeel Centrum is dit aan de balie van het Den Haag Informatiecentrum.
Den Haag Niet opgehaald afval en oud papier melden.
Voor een melding van een niet opgehaalde huisvuilzak probeert de gemeente dit zo snel mogelijk op te lossen. Waarom uw afval niet is opgehaald. De gemeente neemt uw afval of oud papier niet mee als.: u het te laat op straat zet.

Contacteer ons