Resultaten voor afspraak maken gemeente den haag

afspraak maken gemeente den haag
Den Haag Paspoort en identiteitskaart.
Staat u ingeschreven bij de gemeente Den Haag? Dan kunt u hier een paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Staat u ingeschreven bij de gemeente Den Haag? Dan kunt u hier een identiteitskaart aanvragen. Paspoort of Nederlandse identiteitskaart na verlies of diefstal aanvragen.
Afspraak maken gemeente Den Haag.
Afspraak annuleren Selecteren. Stap 3 Controle. Stap 4 Bevestiging. Aangifte van geboorte. Aangifte van overlijden. Akte burgerlijke stand, afschrift en uittreksel. Attestatie de vita, internationaal uittreksel. Buitenlandse documenten registreren in de BRP. Corrigeren, verwijderen of wijzigen gegevens in de BRP.
Den Haag Paspoort of zakenpaspoort aanvragen.
U heeft de Nederlandse nationaliteit. U bent ingeschreven in de basisregistratie personen BRP van de gemeente Den Haag. Als u niet in de BRP staat ingeschreven, kijk dan bij Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland of Paspoort en identiteitskaart zonder vaste woon of verblijfplaats. Maak een afspraak om een paspoort aan te vragen.
Den Haag Paspoort en identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland aanvragen.
Dit kan in Den Haag alleen op afspraak bij stadsdeelkantoor Centrum. Vanwege grote drukte is het verstandig om uw afspraak ver van te voren te plannen. Maak een afspraak. U komt persoonlijk naar de afspraak. Bij de aanvraag krijgt u meestal te horen wanneer u uw reisdocument kunt afhalen. In andere gevallen wordt u gebeld zodra het klaar ligt. U haalt uw paspoort of identiteitskaart persoonlijk af op stadsdeelkantoor Centrum. Dit moet u binnen 3 maanden na uw aanvraag doen. Daarna wordt het document ongeldig en is de gemeente verplicht het te vernietigen.
Den Haag Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren.
Contact met de gemeente. Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren. Bij de stadsdeelkantoren kunt u uw gemeentezaken regelen. Er zijn 8 stadsdeelkantoren, maar u mag naar elk kantoor, ongeacht waar u woont in Den Haag. U wordt het snelste geholpen wanneer u online een afspraak heeft gemaakt. Bij stadsdeelkantoor Centrum kunt u pinnen en contant betalen. Bij alle andere stadsdeelkantoren kunt u alleen pinnen! Op deze pagina. Openingstijden balies Publiekszaken. U kunt altijd ergens terecht met een afspraak tussen 8.30 en 20.00 uur of op de vrije inloop van 8.30 tot 11.00 uur. Als u van tevoren een afspraak maakt, hoeft u niet lang te wachten. Bezoekers met een afspraak hebben altijd voorrang op klanten die gebruik maken van de vrije inloop.
Den Haag Afspraak maken bij de gemeente.
Afspraak maken bij de gemeente. Voor sommige producten is het nodig dat u persoonlijk aan de balie komt. U wordt het snelste geholpen wanneer u hiervoor via internet een afspraak maakt. U kunt uiteraard kiezen voor een stadsdeelkantoor bij u in de buurt en een tijdstip dat u het beste uitkomt.
Den Haag Grofvuil of tuinafval laten ophalen.
Kunt u uw grofvuil of groot tuinafval niet zelf wegbrengen naar een afvalbrengstation? Maak dan een afspraak om gratis uw grofvuil of tuinafval te laten ophalen. Alleen inwoners kunnen een afspraak maken. U kunt grofvuil ook zelf wegbrengen naar een afvalbrengstation.
Den Haag Contact met de gemeente.
Chatten kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Voor veel producten kunt u een afspraak maken. U wordt dan direct geholpen. Maak een afspraak. Heeft u een vraag aan de gemeente? Dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Gemeente Den Haag.
Den Haag Voornemen huwelijk of geregistreerd partnerschap melden.
Maak dan een korte afspraak bij de balie van 1 van de stadsdeelkantoren. Woont u beiden in het buitenland, heeft 1 van u beiden de Nederlandse nationaliteit en wilt u in Nederland in het huwelijk treden of een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan moet u dit eerst melden bij de afdeling Landelijke Taken van de gemeente Den Haag, zie Huwelijk voor Nederlanders die in het buitenland wonen melden.

Contacteer ons